Eind juni bij vv Gemert: het Bourgondisch Voetbaltoernooi

19 november 2021

Na twee afgelastingen tegen wil en dank gaan we er komend jaar volledig voor: de zesde editie van het Bourgondisch Voetbaltoernooi. In 2022 komt het driedaagse voetbalfeest terug op de agenda en wel op 24, 25 en 26 juni.

VV Gemert heeft de voorbereidingen inmiddels opgestart. Nu zitten we nog in de vierde coronagolf en (lichte) lockdown, maar we gaan er vanuit dat het in het laatste weekend van juni mogelijk is om het Bourgondisch Voetbaltoernooi op een goede manier te laten losbarsten, uiteraard met de dan geldende regels. 

De eerdere edities hebben ons geleerd dat het geweldig is om een lang voetbalseizoen met alle deelnemende teams samen af te sluiten. Drie dagen lang gaan gezelligheid en sportiviteit hand en hand. Na twee jaren met alle coronabeperkingen kijken we nog eens extra uit naar een spetterend weekend bij vv Gemert.

De drie dagen zullen in het teken staan van voetbal, amusement, feest en (live-) muziek. Overdag worden volop wedstrijden gespeeld, ‘s avonds verzamelen we ons in de grote tent. De teams overnachten twee nachten op het sportpark, waar op zaterdag en zondag een ontbijt wordt verzorgd en op zaterdag een groot bourgondisch buffet. 

Hoe gaan we verder? In de komende dagen worden alle teams aangeschreven die zich voor de (later afgelaste) editie van 2020 hadden aangemeld. Een groot deel daarvan heeft het inschrijfgeld bij de vereniging gelaten. Zij krijgen nu uiteraard alle voorrang.

Komende week opent vervolgens de nieuwe inschrijving. De laatste edities zaten tjokvol, dus houd de Facebookpagina van het Bourgondisch Voetbaltoernooi en de site van vv Gemert in de gaten, zodat je er volgende week meteen bij bent.

Met bourgondische groet!

Organisatie Bourgondisch Voetbaltoernooi

Deel bericht

Terug naar boven