Eerste editie Verenigingsdag vv Gemert

17 juni 2018

Zondag 17 juni werd de eerste editie van de vv Gemert Verenigingdag gehouden. Op sportpark Molenbroek werden ouder-kind-wedstrijden gespeeld en was er voor de jeugd een zeskamp, met allerlei spelen van Crazy Air.

Na afloop van de sportieve activiteiten kregen alle kinderen als presentje van de vereniging een braskaart waarmee ze de nodige versnaperingen konden krijgen. De frietjes waren dik verdiend na een zwaar voetbalseizoen. Voor het team dat de meeste punten behaalde, stond er een mooie wisseltrofee klaar.

vv Gemert gaat van de Verenigingsdag een traditie maken; een gezellige, gezamenlijke afsluiting van het seizoen van alle jeugdteams, begeleiding en ouders. Door omstandigheden werd de datum dit jaar pas laat bekend en was het bovendien Vaderdag. Desondanks werd het een leuke dag op sportpark Molenbroek – met dank aan het goede weer – en vermaakten kinderen en ouders zich prima. Volgend seizoen wordt de Verenigingsdag al in een vroegtijdig stadium gepland en zal de organisatie nog groter van opzet worden. Het begin is gemaakt en smaakt naar meer…

 

Deel bericht

Terug naar boven