Een bijzondere avond voor JO11-3; boksen!

15 december 2022

Het JO11-3-team van vv Gemert beleefde donderdag een heel bijzondere avond; ze kregen een heuse boksles van trainer Peter van der Pas uit Elsendorp!

Het idee was ontstaan bij de trainers van het team vanuit de gedachte dat het goed en gezond is voor de ontwikkeling van kinderen om ze met veel verschillende sporten in aanraking te laten komen.

Via via kwam er contact tot stand met de bekende Elsendorpse bokstrainer Peter van der Pas, vader van bokser Max van der Pas, die onlangs afscheid nam na een lange en mooie internationale, professionele carrière. Peter toonde zich meteen enthousiast om het Gemertse voetbalteam te ontvangen en zo geschiedde: donderdag stonden de spelers en de staf samen in de boksschool in Elsendorp.

De jongens beleefden een geweldige les, waarbij ze onder leiding van Peter fysiek soms flink op de proef werden gesteld maar intens genoten. In een dik uur kregen de spelers les in alle bokstechnieken en kregen ze de fijne kneepjes van de sport bijgebracht.

Een speciaal woord van dank aan Peter van der Pas voor het mogelijk maken van deze avond. Meer info vind je op de website van To the Max Sports.

 

 

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven