Drie dagen Bourgondisch Voetbal bij vv Gemert!!

24 juni 2022

Dit weekend is het zover en is de accommodatie van vv Gemert opnieuw het decor voor het Bourgondisch Voetbal Toernooi.

Twee jaar gooide corona roet in het eten, maar vanaf vrijdag komen weer meer dan zeshonderd deelnemers vanuit alle windstreken naar sportpark Molenbroek.

Het Bourgondisch Voetbal Toernooi is voor recreatieve teams een heerlijke nabrander van het lange seizoen. In de voorgaande vijf edities heeft het evenement zijn naam gevestigd. Ook dit jaar was de belangstelling weer groot.

Gedurende drie dagen gaan gezelligheid en sportiviteit hand in hand. Voor alle teams staat de olympische gedachte bovenaan; meedoen is belangrijker dan winnen. Op zaterdag en zondag overdag wordt er volop gevoetbald, op vrijdag- en zaterdagavond is er een uitgebreid amusementsprogramma, waarbij ook niet-deelnemers van harte welkom zijn in de grote feesttent op het parkeerterrein bij vv Gemert.

Vrijdagavond er een grote Biercantus, met medewerking van de band Brachuss en DJ Ronald. De entree is dan gratis.

Op zaterdag vindt traditioneel het grote feest plaats. REPOP – zie onderstaande foto – treedt op. Deze twaalfkoppige coverband, met zangeressen, blazers, gitaristen, toetsenist en drummer, zet de tent gegarandeerd op zijn kop.
Ook DJ Hitmaestro is van de partij in de bruisende feesttent. Hitmaestro is het alterego van Stijn Bastiaansen. De allround DJ die overal en altijd zijn publiek in beweging krijgt. Eerder stond hij al op Paaspop, Freshtival, Coen & Sander’s Koningsspektakel en speelde hij vijf dagen lang het hele Max Verstappen Dorp bij de Grand Prix in Oostenrijk plat.

Ook bij de grote feestavond op zaterdag kun je erbij zijn. Entreekaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via deze button:

Inschrijving feestavond BVT’22

Het sportpark is gedurende alle dagen van het Bourgondisch Voetbal Toernooi vrij toegankelijk om naar de wedstrijden te komen kijken en een drankje te doen op het terras.

 

Deel bericht

Terug naar boven