Doe mee met Vitaal Verenigen Sportquiz!

11 mei 2020

Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol!

Vanwege de coronamaatregelen hebben veel sportverenigingen lange tijd hun deuren gesloten gehouden. Inmiddels zijn de trainingen hervat, maar wedstrijden en toernooien zitten er nog altijd niet in, waardoor veel leden, vrijwilligers en supporters hun club nog altijd moeten missen. Daar moet verandering in komen, vindt de verenigingsondersteuner van Goed Bezig Gemert-Bakel. ,,We hebben samen met veel bekende (oud)topsporters de Vitaal Verenigen Sportquiz ontwikkeld. Vrijdag 15 mei is het zover en wordt de sportkennis van sportend Nederland op de proef gesteld”, vertelt verenigingsondersteuner Thomas.

Sporten verbindt, ook nu

De sportparken in Nederland liggen er verlaten bij. ,,Het geduld van de mensen wordt behoorlijk op de proef gesteld in deze tijd. Sporten verbindt, maar juist nu mogen we elkaar niet opzoeken of samen sporten bij de club”, vertelt Thomas. De Vitaal Verenigen Sportquiz brengt daar verandering in. ,,Met de sportquiz hopen we de leden van verenigingen betrokken te houden bij hun club en het ‘win-element’ een beetje terug te brengen.”

Bekende (oud)sporters doen mee

De quiz bestaat uit veel sportvragen in het thema Olympische Spelen. De vragen in de quiz worden gesteld door bekende (oud)topsporters zoals, Nouchka Fontijn, Pol van Boekel, Kika van Es en Demi Schuurs. Iedereen kan online meedoen met de quiz via Kahoot. En er zijn prijzen te winnen, zowel voor de club als voor jezelf.

Doe mee

Wie mag zich de beste sportkenner van Gemert-Bakel noemen? Daar komen we op vrijdag 15 mei achter. De quiz start om 19:30 uur. Ga voor meer informatie en hoe mee te doen naar www.vitaalverenigen.nl/vitaal-verenigen-sportquiz.

Deel bericht

Terug naar boven