Dag 4 in Torrevieja

10 januari 2016

Dag 4, training, padeltennis & FC Torrevieja

Gisteravond stond de stapavond richting Alicante op het programma. De avond begon echter met een vervelende mededeling. Gemert 1-verdediger Davy Vermeulen bleek zijn teen te hebben gebroken tijdens de middagtraining. Na aanhoudende pijn werd besloten het ziekenhuis te bezoeken, waar hij het vervelende nieuws ontving.
Na de stapavond van gisteren begon het programma vandaag wat later. Ontbijt om 09.30 uur en de eerste training om 11.00 uur. Beide teams werkten apart van elkaar een reguliere training af.
In de middag stond een andere sportactiviteit op het programma: Padeltennis. Het spel, een mix van tennis en squash, werd gespeeld in tweetallen. Alle spelers vonden het een erg mooie activiteit en welkome afwisseling op het voetbal.
Na anderhalf uur werden de rackets weer opgeborgen en werden we uitgenodigd door Javier om de plaatselijke FC Torrevieja aan het werk te zien in het naastgelegen stadion. Zij speelden een competitiewedstrijd die ondanks het hoge tempo eindigde in 0-0.
Hierna werd de bus terug gepakt richting hotel en werd de dag afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. De avond was voor spelers vrij in te vullen. De een kiest hier voor rust, de ander voor een kaartje leggen of een potje bowlen.
Morgen, maandag, rest beide ploegen nog de laatste training. De laatste middag in Torrevieja is eenieder wederom vrij. ’s Avonds vliegt het gezelschap weer terug richting Nederland.
Hasta Mañana
IMG_0625 IMG_0621 Dag 4-2 Dag 4-1

Deel bericht

Terug naar boven