Cas Kuijpers volgend seizoen naar Helmond Sport!

24 maart 2022

Gemert JO13-1 draaide in de eerste seizoenshelft op volle toeren. Dat was niet alleen te merken aan de goede resultaten, aan de gedeelde tweede plaats in divisie 1, maar ook aan de uitnodigingen die meerdere spelers van het team kregen van betaald voetbal-organisaties om op stage te komen.

Cas Kuijpers was één van die spelers. Hij mocht aan de bak bij Helmond Sport. Alleen de uitnodiging maakte Cas al trots. ,,Het is mijn droom om daar te spelen”, sprak de jonge verdediger (12) voordat hij op stage ging. Hij was dan ook ontzettend blij toen hij hoorde dat Helmond Sport hem graag wilde hebben. ,,IK BEN DOOR”, appte hij naar zijn huidige trainer. Woensdag 23 maart mocht hij zijn contract gaan tekenen. Glunderend. Kijk de foto’s er maar op na.

Ook trainer Frank Ketelaars van onze JO13- is trots. ,,Natuurlijk willen we spelers opleiden voor ons eerste elftal, maar als spelers een kans krijgen om zich op hoger niveau te ontwikkelen, dan moeten we dat toejuichen. Persoonlijke ontwikkeling is het belangrijkste. Dit is de juiste stap voor Cas”.

Cas maakt het seizoen uiteraard af bij vv Gemert. Zaterdag speelt hij dus gewoon mee in de competitiewedstrijd tegen SV Venray JO13-1. Maar voordat het zover is even genieten van zijn ervaringen deze week.

Deel bericht

Terug naar boven