Breekt Gemert zondag de ban in Oss

16 februari 2017

Aanstaande zondag (18 Februari ) gaat Gemert in Oss op jacht naar de eerste competitiezege van 2017. Makkelijk zal dit echter niet worden want tegenstander Oss 20 staat bekend als een goed voetballende ploeg waar Gemert het de laatste jaren erg lastig tegen heeft.

Gemert coach Dennis Dekkers kan onmogelijk tevreden zijn over het magere aantal punten (3) die Gemert na de winterstop behaalde. Desondanks zal de coach wel tevreden zijn over het spel van zijn ploeg. Gemert speelde zeker niet slecht in de duels na de winterstop en creëerde ook voldoende kansen. Grote makke is dit hele seizoen echter al het gebrek aan scorend vermogen waardoor veel duels in een gelijkspel of zelfs verlies eindigen.

Tegenstander Oss 20, waar trainer Maarten van Vught na een zeer succesvolle periode aan zijn laatste maanden als trainer bezig is tot nu toe aan een matig seizoen bezig. De ploeg is momenteel terug te vinden op de 12e plaats. Deze stand geeft echter wel een vertekend beeld omdat Oss 20 na de winterstop nog maar eenmaal in actie kwam , namelijk op 5 Februari thuis tegen het sterke Quick (1-0 winst).

De laatste jaren heeft Gemert het altijd lastig tegen OSS 20, vorig seizoen werd zowel uit als thuis met 2-1 verloren en dit seizoen eindigde het duel in Gemert in 2-2. Gemert kwam in dit boeiende duel tweemaal op achterstand maar hield via treffers van Joost Habraken en Jasper Lalisang uiteindelijk toch een verdiend punt over aan dit duel.

U bent van harte welkom zondag op Sportpark de Rusheuvel in Oss om onze jongens een steuntje in de rug te geven. Het duel begint om 14.30 uur.

 

Deel bericht

Terug naar boven