Bram Zwanen keert terug, Kees Brugmans blijft

12 maart 2022

De samenstelling van de selectie van vv Gemert voor volgend seizoen vordert gestaag. De Technische Commissie heeft deze zaterdag goed nieuws te melden. Bram Zwanen keert met ingang van komend seizoen terug bij de zwartwitten. Ook met Kees Brugmans is overeenstemming bereikt; hij maakt ook volgend seizoen deel uit van de selectie van Reinald Boeren.

Bram Zwanen is de eerste externe versterking voor de komende voetbaljaargang, maar geen onbekende op sportpark Molenbroek. De behendige middenvelder (23) speelde vorig seizoen bij Gemert en maakte afgelopen zomer de overstap naar De Treffers in Groesbeek. Bij de tweededivisionist speelt hij weliswaar regelmatig, maar kan hij op dit moment niet rekenen op een basisplaats. 

De Aarle-Rixtelnaar speelde 53 duels voor Helmond Sport en kwam in zomer van 2020 naar Gemert. In eerste instantie sloot hij aan bij het O23-team, maar al snel schoof hij door naar het eerste elftal. ,,We zijn heel blij dat Bram nu opnieuw voor Gemert heeft gekozen”, zegt Theo van den Boogaard namens de TC. ,,We respecteren altijd dat iemand ambities heeft en het een stap hogerop probeert. Deze beslissing toont aan dat hij het bij Gemert altijd goed naar zijn zin heeft gehad. Zijn voetballende kwaliteiten staan buiten kijf, voor ons is Bram echt een toegevoegde waarde.”

Goed nieuws kwam er ook uit de huidige selectie. Kees Brugmans is ook volgend seizoen speler van de hoofdmacht. De 29-jarige multifunctionele verdediger maakt al bijna tien jaar deel uit van het keurkorps van de zwartwitten. Hij maakte zijn debuut onder trainer Bert Ruijsch en hoort inmiddels bij het meubilair van de vereniging, waar hij door de supporters als Gemertse speler extra wordt gewaardeerd. 

,,Kees bewijst ook dit seizoen weer zijn waarde voor Gemert, hij staat er altijd als de trainer en het team hem nodig hebben. We zijn blij dat hij er ook volgend seizoen bij is”, zegt Theo van den Boogaard.

Kees Brugmans

Deel bericht

Terug naar boven