Bram Jacobs, Bono Barten en Lars Teuben blijven bij Gemert

26 januari 2019

De Technische Commissie is achter de schermen volop bezig met de samenstelling van de selectie voor volgend seizoen. Eerder werden al acht spelers vastgelegd. Daar komen drie nieuwe namen bij. Bram Jacobs, Bono Barten en Lars Teuben spelen ook volgend seizoen in het zwartwit.

Centrale verdediger Bram Jacobs begint in de zomer aan zijn vierde seizoen op sportpark Molenbroek, doelman Bono Barten aan zijn derde en verdediger Lars Teuben schoof vorig seizoen als jeugdspeler vervroegd door naar de selectie van de zwartwitten.

Aan het einde van het seizoen scheiden de wegen van Jasper Lalisang en Gemert, zo is in goed onderling overleg besloten. De middenvelder/aanvaller kwam in de zomer van 2013 vanuit Mierlo-Hout naar sportpark Molenbroek. Na zes seizoenen in de hoofdmacht is Jasper toe aan een andere uitdaging. Ook Thijs Fonken en Roy Olislagers keren volgend seizoen niet terug in de selectie. Thijs heeft in totaal elf seizoenen bij Gemert gespeeld en vrijwel de gehele opleiding doorlopen. Hij keert volgend seizoen terug naar vv Handel, in zijn woonplaats. Roy gaat volgend seizoen spelen bij de Geldropse tweedeklasser Braakhuizen.

De technische staf van het vaandelteam zal volgend seizoen volledig hetzelfde zijn als nu. Al eerder werd bekend dat het contract met trainer Reinald Boeren met een jaar is verlengd. Ook met de assistent-trainers Tjapko Teuben, Rob Vaessen en Wiljan Croymans is overeenstemming over volgend seizoen.

De nu vastgelegde spelers in de selectie voor volgend seizoen zijn: Bono Barten, Bram Jacobs, Kees Brugmans,  Lars Teuben, Jori Vermeulen, Jens Leijten, Joost Habraken, Coen Brouwers, Willem den Dekker, Sander Vereijken, Thijs van Pol.

Bono Barten

Bram Jacobs

Lars Teuben

 

 

 

Deel bericht

Terug naar boven