Bourgondisch Voetbaltoernooi 2021 gaat niet door

22 januari 2021

Een grote verrassing is het wellicht niet, teleurstellend en spijtig wel. Na de afgelasting van het Bourgondisch Voetbal Toernooi vorig jaar heeft de organisatie moeten besluiten dat het driedaagse voetbalfeest ook in 2021 niet door kan gaan.

Normaal gesproken zouden de voorbereidingen voor de komende editie – gepland voor 25, 26 en 27 juni – in volle gang zijn. Het coronavirus heeft Nederland echter nog altijd stevig in zijn greep. De kans is nihil dat we over enkele maanden gezellig met z’n allen in de grote tent bij vv Gemert feest kunnen vieren. Daarom is het volgens de organisatie onverantwoord om nu verplichtingen aan te gaan en kosten te maken.

Dat is opnieuw een bittere pil. Hopelijk is het coronavirus volgend jaar echt beteugeld en kunnen we er samen een geweldig evenement van maken. De datum kunnen jullie al omcirkelen in jullie agenda: 24, 25 en 26 juni 2022. We kijken er nu al naar uit.

Alle deelnemers en vrijwilligers zijn inmiddels persoonlijk op de hoogte gebracht. Met de teams is ook gedeeld hoe de administratieve afhandeling eruit ziet.

Organisatie van het Bourgondisch Voetbal Toernooi

Deel bericht

Terug naar boven