BL Huisvesting nieuwe stersponsor-plus bij vv Gemert!

31 oktober 2017

De sponsorcommissie van vv Gemert verwelkomt BL Huisvesting als nieuwe lid van de businessclub. Het Gemertse bedrijf van directeur/eigenaar Bas van de Laar wordt Stersponsor Plus.

BL Huisvesting investeert in de kwaliteit van Nederland.

Hierbij ontwikkelen we nieuwe woongebieden, gecombineerde woon-winkelcentra, leisure- en bedrijfsgebieden of transformeren we cultureel erfgoed.

De basisfilosofie is tweeledig: geen concessies doen aan de kwaliteit en optimaal ontwikkelen voor de gebruiker. Op basis van deze uitgangspunten realiseren we op dit moment nieuwe gebiedsontwikkelingen in Zuid-Nederland, van Maastricht tot Breda.

In de visie van BL Huisvesting moet een planontwikkeling van toegevoegde waarde zijn voor de omgeving en op een breed draagvlak kunnen rekenen. Dat is de kortste weg naar het beste resultaat. Een goede gebiedscommunicatie is daarom essentieel. We integreren optimaal de wensen van toekomstige gebruikers, omwonenden en overheid in een nieuw ontwerp, zodat iedereen erachter staat en het past in de omgeving.

Bij ieder nieuwe woonomgeving passen we het principe van Persoonlijke Huisvesting toe. De toekomstige bewoner stelt zelf de ideale woning samen door een keuze te maken uit een aantal typen, architectuurstijlen, afwerkingsdetails, duurzaamheidsopties, indelingen en uitbreidingsmogelijkheden.

Binnen en buiten Gemert-Bakel blijft BL Huisvesting investeren in de kwaliteit van Nederland. We zijn daarom altijd op zoek naar geschikte locaties en naar nieuwe partners om mee samen te werken.

BL Huisvesting
Ruijschenberghstraat 2
5421 KS Gemert
Telefoon: 0492 848 427 / 06 51520887
E-mail: info@blhuisvesting.nl
Website: www.blhuisvesting.nl

Deel bericht

Terug naar boven