Akkoord tien spelers; vertrek Mike van Zutphen en Ruud Hanenberg

29 januari 2024

De gesprekken met spelers met het oog op het nieuwe seizoen zijn ook bij vv Gemert in volle gang. Inmiddels is van tien spelers van de huidige selectie zeker dat ze ook na komende zomer het zwartwit dragen. 

Zo is er een akkoord met Stefan Tielemans, Koen van den Tillaart, Erwin van den Broek, Noël van Gerven, Brent Achten, Wout Barten, Matt Bolhuis, Job Michels en Ralf Kemper. Dylan van Diepen heeft afgelopen zomer een tweejarig contract getekend, dus ook hij is er volgend seizoen zeker bij. 

Met tal van selectiespelers lopen de gesprekken nog; daarover komt in de komende periode meer duidelijkheid.

Al eerder werd bekend dat Kees Brugmans (stopt) en Safa Kizir (AWC) aan het einde van het seizoen afscheid nemen. Dat geldt ook voor Mike van Zutphen en Ruud Hanenberg. 

Mike speelde lang in de opleiding van de zwartwitten en maakte afgelopen zomer via het O23-team definitief de overstap naar de selectie. Door een gebrek aan speeltijd heeft de middenvelder uit Mariahout besloten om verder te gaan kijken.

Dat laatste geldt ook voor Ruud Hanenberg, de verdediger die afgelopen zomer overkwam van buurman Erp. Ook hij gaat op zoek naar een club waar hij meer speeltijd krijgt.

 

Deel bericht

Terug naar boven