Afscheid nadert van twee echte zwartwitters

4 februari 2018

Gemert 1 neemt aan het einde van het seizoen afscheid van twee ras-zwartwitters. Bart van Berlo en Ronny van den Elzen hebben intern aangegeven aan hun laatste maanden bij de selectie bezig te zijn.

Achter de schermen zijn de gesprekken over volgend seizoen al volop aan de gang. Bart van Berlo (31) en Ronny van den Elzen (30) hebben zelf aangegeven dat ze ermee stoppen. Bart is voor de tweede keer vader geworden en heeft besloten dat hij meer tijd voor zijn gezin vrij wil maken. Daarmee zal aan het einde van het seizoen een van de pijlers onder het eerste elftal wegvallen. Bart speelde in de opleiding van Helmond Sport en PSV en keerde in 2008 terug op sportpark Molenbroek, waar hij tien jaar lang een belangrijke schakel was in de hoofdmacht.

Ook Ronny van den Elzen heeft om privéredenen besloten om te stoppen. Mede door zijn drukke werk kost het hem steeds meer moeite op het spelen en trainen bij de hoofdmacht op te brengen. De verdediger maakt liefst dertien jaar deel uit van de selectie. De eerste acht jaar bij het tweede elftal, de laatste vijf jaar als speler van het eerste.

Later deze week volgt op deze site een uitgebreider artikel met Bart en Ronny. Deze week volgt ook meer informatie over spelers die verlengen en/of andere mutaties in de selectie met het oog op komend seizoen.

Deel bericht

Terug naar boven