11 juni: Vriendentoernooi vv Gemert

19 april 2016

Op 11 juni wordt op sportpark Molenbroek de derde editie van het Vriendentoernooi gehouden. De inschrijving is al in volle gang. Maximaal kunnen er 24 heren-, dames- of gemengde teams deelnemen.  Geef u op tijd op, want vol is vol!!!

Het Vriendentoernooi staat borg voor een mooie dag vol sportiviteit en gezelligheid. Je kunt als vriendenteam meedoen, maar ook als bedrijfs- of familieteam! Er wordt zeven tegen zeven gespeeld. De minimum-leeftijd bedraagt 18 jaar. Het toernooi duurt van 11.00 uur tot 18.0o uur. In tegenstelling tot de voorgaande edities vindt de prijsuitreiking in onze kantine plaats. Natuurlijk wordt die gevolgd door een altijd gezellige feestavond met een eigen DJ.

Het  inschrijfgeld bedraagt vijftig euro per team (inclusief consumptiebonnen). Inschrijven kan via een mail naar: vriendentoernooigemert@gmail.com. Betalen kan op zaterdag, zondag en donderdagavond in de kantine van vv Gemert.  Het bedrag graag in een gesloten enveloppe tnv  Vriendentoernooi Voetbalvereniging Gemert onder vermelding van teamnaam.

 

Meer informatie is te verkrijgen bij Carlo van Horik, 06-46030885

Tot de 11e juni!

Deel bericht

Terug naar boven