ZONDAG 16 OKTOBER

De afsluiting van de jubileumweek en dat wordt een heel bijzondere: De Grote vv Gemert Pubquiz. In coronatijd, inmiddels anderhalf jaar geleden, hadden we de zeer geslaagde online pubquiz van de club. Nu gaan we heerlijk samen quizzen in onze kantine/feesttent.

Hoe gaan we het doen?

We gaan werken met teams van zes personen, die allemaal 16 jaar en ouder moeten zijn en waarvan de teamcaptain 18 jaar of ouder moet zijn. Elk team krijgt in principe een eigen staantafel in de kantine/feesttent. Als individu of als stel meedoen? Geen probleem; samen maken we er dan teams van zes van!

De presentatie is net als bij de online-editie in handen van GRUIJTMUNTEND: Ruud Vermunt en Tim Gruijters.

Het inschrijfgeld is dertig euro per tafel, dus vijf euro per persoon. Daarvoor krijg iedereen één consumptiebon. Het deelnamebedrag wordt ingezet als prijzengeld.

De aanmelding is inmiddels begonnen. Je kunt dus alvast teams gaan samenstellen. Aanvang van de pubquiz is 14.00 uur.

Adres:
Sportpark Molenbroek