Een gelukkig nieuwjaar! Zie eindejaarsboodschap vv Gemert

24 december 2021

Beste leden van vv Gemert, vrijwilligers, supporters, sponsoren en ouders,

Als het nieuwe jaar voor de deur staat, kijken we altijd terug op het jaar dat achter ons ligt. Net als vorig jaar doen we dat met gemengde gevoelens, omdat de coronapandemie veel hardnekkiger blijkt dan we hadden gedacht en gehoopt. De zorg, het bedrijfsleven, het onderwijs, de sport: we ondervinden allemaal dagelijks de gevolgen van het virus. 

Als voetbalvereniging Gemert proberen we zo goed mogelijk om te gaan met de voortdurend veranderende situatie. Nadat de competities in het voorjaar niet meer werden hervat, bereidde de hele club zich vol enthousiasme voor op het nieuwe seizoen, in de hoop dat die zonder onderbrekingen en belemmeringen zou kunnen plaatsvinden.

Even zaten we in ons vertrouwde ritme, met trainingen op elke doordeweekse avond, op zaterdag de heerlijke drukte rondom de jeugdduels en op zondag de vele wedstrijden van onze senioren. We vierden samen de bekersuccessen van ons eerste elftal, het was weer gezellig rond de velden en in onze kantine, en we maakten volop plannen voor leuke activiteiten gedurende het seizoen. 

De vereniging was weer de vereniging die het wil en moet zijn. Daarom is de vierde coronagolf een bittere pil. Opnieuw is de onduidelijkheid groot over wat komen gaat. Hoe lang houdt de lockdown aan? In hoeverre wordt daarna versoepeld? Veel vragen, weinig antwoorden.

Toch proberen we als club positief te blijven. Het virus treft ons allemaal, we houden ons aan de opgelegde maatregelen en proberen er het beste van te maken. Achter de schermen proberen we alles in gereedheid te hebben om straks – als het weer mag en kan – iedereen weer van voetbal te laten genieten. 

Op dit moment, aan het einde van 2021, willen we jullie – leden, vrijwilligers, sponsoren, supporters, ouders – bedanken voor jullie begrip en flexibiliteit in het afgelopen jaar. We wensen jullie een heel prettige jaarwisseling en hopen jullie in het nieuwe jaar snel weer te mogen begroeten op sportpark Molenbroek.

Bestuur vv Gemert

Deel bericht

Terug naar boven