Instuif meisjesvoetbal vv Gemert; wie doet er mee?

13 juni 2021

Zoals eerder aangekondigd is vv Gemert voornemens om naast het vrouwenvoetbal ook het meisjesvoetbal verder op de kaart te zetten. Lees hierover het artikel dat recent verscheen op deze site.

Hiervoor organiseren we de komende weken een instuif voor meisjes die nader kennis willen maken met de voetbalsport en die geboren zijn in de jaren tussen 2007 t/m 2011. Tijdens deze instuif is er mogelijkheid om een training te volgen, die onder leiding staat van speelsters van vv Gemert Vrouwen 1.

Deze instuif zal plaatsvinden op de volgende woensdagen van 18.45 uur tot 19.45 uur:

  • 26 mei
  • 2 juni
  • 9 juni
  • 16 juni
  • 23 juni

Uiteraard mag je zelf kiezen of je één of meerdere keren komt meetrainen.

Op zaterdag 26 juni zal er worden afgesloten voor iedereen die heeft meegedaan tijdens één of meerdere dagen van deze instuif. Details hierover volgen later.

Iedereen is welkom, dus heb je zusjes, nichtjes, klasgenootjes of vriendinnetjes en lijkt het jullie leuk om kennis te maken met het voetbal, meld je dan aan voor deze instuif door een mail te sturen naar coordinatordamesvoetbal@vvgemert.nl

Ook voor vragen kun je een mail sturen naar bovenstaand emailadres.

Degene die zich hebben aangemeld worden omstreeks 18.30 uur bij de poort opgevangen door de coördinator Chantal van den Heuvel, waarna jullie gezamenlijk naar het veld gaan.

Helaas zijn vanwege de coronamaatregelen geen toeschouwers toegestaan.

Met sportieve groet,

Afdeling dames- en meisjesvoetbal vv Gemert

Deel bericht

Terug naar boven