FEESTAVOND BVT 2024 MET DE LAMPEGASTUH EN DJ NANDO; REGEL HIER JE KAARTEN!

20 juni 2024

In het weekend van 28, 29 en 30 juni staat sportpark Molenbroek in het teken van het Bourgondisch Voetbal Toernooi van vv Gemert. Na een jaar van afwezigheid gaan we er weer grandioze happening van maken. Op vrijdagavond staat er weer een mooie Biercantus op het programma en de zaterdagavond staat traditioneel de avond van het grootse feest in de tent op het parkeerterrein. 

Dit jaar hebben we Lampegastuh vastgelegd: met complete feestsensatie vol met herkenbare hits, all time favourites en de nieuwste remixen. In hoog tempo wisselen zij alle muziekgenres af, terwijl Jordy (MC) het publiek meeneemt van het ene hoogtepunt naar het volgende. Door de ervaring van dit DJ en MC duo is een optreden van Lampegastuh nooit hetzelfde. Ze weten precies de juiste toon te zetten en verrassen telkens het publiek met hun eigen bootlegs.

Ook DJ Nando is van de partij in de bruisende feesttent. Nando is een veelzijdige Nederlandse DJ, staat bekend om zijn eclectische muziekstijl. Hij schakelt naadloos tussen Nederlandstalige hits, zomerse deuntjes en opzwepende dance tracks, en zijn sets zijn een wilde rit die het publiek verrast. Met optredens in Nederland en daarbuiten heeft hij een toegewijde fanbase opgebouwd en blijft hij een opvallende naam in de muziekscene.

Ben je erbij, op zaterdag de 29e? Dat kan. Voor tien euro – je krijgt na je aanmelding een tikkie toegestuurd – kun je de kaarten regelen via onderstaande button. Doe het snel en weet je verzekerd van een geweldige avond!

Kaartverkoop feestavond BVT’24

 

Deel bericht

Terug naar boven